Trötta men glada spelare, tränare och föräldrar har kommit sej hem från en fartfylld och fullspäckad helg i Malax. Vilken karneval det blev!!!
Smått kaotiskt som det sej bör på fredag förmiddag innan första pucken släpptes ner. Sen rulla det på resten av helgen och efter en mycket spännande final mellan Vancouver och Nashville kunde kapten i Nashville lyfta segerpokalen. IFK:are i finalmatchen var Lucas Ketola, Ivar Sandbacka och Albert Tseloev i Vancouver medan Tobias Wiik spelade för Nashville.
Spelarpriser till IFK: Symppispriset i Tampa Bay gick till Adam Björk.
Till Finnish Coast Team valdes från vår förening backen Otto Sjölund och forwards Manuel Wikström. De deltar i en internationell AAA turnering i Hyvinge 27-29.4. Vi gratulerar och önskar pojkarna lycka till. Den som vill följa med kan göra det via länken.
https://lionscup.fi/hockey-spring-cup-4/

karnevallofo transNu ihelgen har vi från föreningen ett aktivt deltagande i årets stora Hockeykarneval som ordnas i Malax. Nästan 200 pojkar och flickor mellan 13-15 år blandas i 12 olika lag med NHL namn och spelar 6 matcher var. Från IFK har vi 19 ivriga spelare anmälda, samt 11 tränare som ställer upp och ger sitt allt för att ungdomarna skall få en fin helg me rolig hockey, nya kompisar och minnen för livet.
En del av gänget har redan torsdag kväll begett sej i karavantåg mot Malax karavanområde för att inta bästa möjliga parkeringsplats. De övriga som inkvarteras på hotell Tropiclandia i Vasa anländer tidigt fredag morgon. Vår egen Robert kommer med och kör en liten mini-buss som arrangörerna hyrt för att alla skall komma sej tryggt mellan Malax och Vasa.
Vi ser med förväntan framemot en hockeyfylld helg med ca 500 andra personer i Malax ishall. Få se vem som tar sej ända till All Stars laget och vem som blir "lagets bästa kamrat"...?!
Uppdateringar kommer!
Hälsn Karnevalarna.

Extra information

IFK Facebook
Team IFK Lepplax