Div.II Kiekko-Veljet - IFK Lepplax
Fredag, 2. Februari 2018, 20:00 - 22:00
Träffar : 65
av Frej Öst

Matchreferat

Vinst med 4 – 7 (2-0, 2-3, 0-4).

IFK har svårt att komma in i matchen men håller sig målmässigt med matchen och kan vinna då skridskorna äntligen får far i tredje perioden. Speciellt andra perioden var darrig då IFK var tillbakapressad och hade svårt att komma ur egen zon. IFK samlar sig och i tredje perioden får man press på SKV i anfallszon, och svänger matchen till vinst med 4-7, sista i tomt mål av Lars Östman.

Emil Mattsson var på hugget utnämndes till matchens "Ovetjkin" inom laget. Också Kent Sundström var på bra spelhumör, bara ribbor o stålpar stod i vägen för hans målfabrikation, han var en av matchens grov jobbare. B-junioren Viktor Hiltunen gjorde också en stark insats och spelade mycket bra. Filip Lund hade blivit fast i Tyskland på grund av det dåliga flygvädret men både David Lindgren och Fredrik Borgmästars återfanns i uppställningen.

IFK.s målgörare: Lars Östman 2+1, Jens Östman 1+2, Emil Mattsson 2+0, Joachim Sundsten och Fredrik Borgmästars 1+1, David Lindgren och Aleksi Vaskivuo 0+2, Jonas Fagerudd, Filip Lindgren och Daniel Söderbacka 0+1.
Målvaktsräddningar: Aleksi Vaskivuo 28, SKV Jussi Metsä-Ketelä 34.
Utvisningar: IFK 8 min (4x2), SKV 6 min (3x2)

Matchens resultatservice.  SKV.s matchreferat.

Plats Seinäjoki

Extra information

IFK Facebook