IFK Lepplax säsongen 2018-19

28.05.18
ifk 7 1617ifk 17 1617Två till ur fjolårets framgångrika laguppställning signarade nya kontrakt, backen Fredrik Borgmästars och anfallaren Emil Mattsson klara för en säsong till i IFK Lepplax.
18.05.18

Representationslagets tränings säsong är igång  under Anré Smulters ledning och laget har också anmälts till Suomi Cup. Vi har med andra ord att se fram mot en spännande inledning redan i augusti när cuppen drar igång. Div.II serien grupp indelning är också klar och det blir tio lag i Keskimas grupp (3). SKV från Säinäjoki drar sig ur div.II, så våra motståndare i serien blir våra lokala konkurrenter Muik Hockey, Jeppis Hockey och IK Kronan. Malax IF, KoMu HT, Kurikka Ryhti, Hela-Kiekko, Alavuden Peli-Veikot och Lapuan Virkiä är de övriga lagen i gruppen. Hur serien spelas är inte ännu fastslaget men klarnar inom en snar framtid.

a smulter 30ifk1718 ifk 51 1617 ifk 43 1617 ifk 11 1617 ifk 33 1617 56ifk1718

De första spelarkontrakten är också signerade, förutom André Smulter som utöver tränaransvaret också spelar, så har också anfallarna Jens Östman och Janne Boström, backen Daniel Söderbacka och målvakterna Aleksi Vaskivuo och Christoffer Snellman förlängt sina kontrakt för ännu en säsong i IFK dressen. Anfallaren Samuel Lillqvist som redan förra säsongen som b-junior med framgång spelade i representationslaget har också signerat ett kontrakt för spel med laget kommande säsong.

André Smulter tränar IFK Lepplax 18-19

a smulter
André Smulter ny speland tränare för IFK Lepplax representationslag i div.II. Efter sex säsonger vid rodret med Muik Hockey repesentationslag, fem i div.II och en i Suomisarja är han verkligen insatt i nejdens hockey. Han tar över efter Hasse Sundqvist som förtjänstfult axlat tränar sysslan de senaste säsongerna för laget och avanserat till div.II och visat att IFK hör hemma där.

Vi önskar André välkommen till föreningen och hoppas han kommer att trivas!

ÖT om nya tränaren!

Extra information

IFK Facebook