Div.II match

 


Lördag 17.11 kl.15.45 

 

ifklogo   vs.  kury

 

IFK Lepplax       KuRy

 

inträde 8€, studerande och pensionärer 5€.
säsongskort gäller och kan köpas i biljetkassan!

    
  

IFK Lepplax säsongen 2018-19

replag18 19 1200 web
Övre raden från vänster: Fredrik Borgmästars, Janne Botröm, Joakim Sundsten, Isak Holm, Jonny Fagerudd, Jesper Björklund,Johannes Lindgren, Jens Östman, Daniel Söderbacka, Magnus Finnäs (lagledare)
Mellanraden:  Kenneth Finholm (lagledare), Kai Ahlqvist (ekonomi), Filip Lund, Oskar Finne, Isak Carlén,  Kim Sundqvist, Björn Lindgren, Tony Nygård, Viktor Hiltunen, Samuel Lillqvist, Frej Öst (Manager),.
Sittande: Victor Wiik, Hasse Sundqvist (tränare) Emil Mattsson "A", Lars Östman "C", Aleksi Vaskivuo, André Smulter  (huvudtränare), Jonny Asvik (tränare), Christoffer Snellman.
Saknas på bild: Jonas Fagerudd, Filip Lindgren, Christoffer Sundqvist, Joakim Lindqvist, Sune Boström (materialare) och Egon Björkman (materialare)
.
Foto: Glenn Hägg

17.10
Förstärkning på backplats iomed att Isak Carlén 22 åring från Luleå skriver på ett 1+1 års kontrakt med IFK Lepplax. Han har tränat med laget på trayout de senaste två veckorna. Transfer byråkratin maler på och han borde bli spelklar till helgens matcher om allt går som på ”Strömsö”.
Laget och föreningen önskar Isak välkommen till IFK Lepplax och Finland och vi hoppas naturligtvis att han skall trivas!

6.10
87ifk1718Glädjande nyheter, Filip Lindgren som var en av föra säsongens tongivande spelare och radarpar med Joachim Sundsten har kommit så långt i det militära att han anser sig kunna komma med i ishockyn igen. Militären stör förståss träningarna ännu en tid men kontraktet undertecknat o klar för match mot IK Kronan.

5.10
Isak Carlén från Luleå har denna vecka visat upp sig på ett tray out kontrakt. Om detaljerna hinner ordnas är det också tänkt att han spelar båda matcherna i helgen mot IK Kronan och APV (Vilket inte lyckades!). Isak är 22år spelar på backposition med right klubbfattning. Senaste säsong spelade han GMHL seien I Canada

18.9
joaEn stor pusselbit i lagbygget faller på plats i och med att Joachim Sundsten signar kontraktet för inkommande säsong. Joa spikade förra säsongen 40 poäng på 27 matcher i div,II serien, 13 mål och 27 passningar. Med det var han lagets näst bästa poänggörare efter Jens Östman som toppade interna poängbörsen med 48 poäng, 21 mål och 27 passningar på 24 matcher. Även unga Tony Nygård kontrakt klart, Tony återvände i fjol till fostrarföreningen efter spel med Jeppis och Hermes. Han spelade med B-juniorerna och debuterade också i div.II med två matcher med representations laget.

9.9.18
ifk 91 1617 1Förstärkning på tränarbänken. Jonny Åsvik ansluter till tränarteamet, hans uppgift kommer i första hand att handla om matchcoachning. Jonny har de två sebaste säsongern varit en av lagets ledande spelare och även kapten så han känner laget väl. Önskar Jonny välkommen tillbaka i laget och hoppas han kommer att trivas i sin nya roll!

17.8.18
Bröderna Johannes och Björn Lindgren bryter i samförstånd sina kontrakt med Jeppis Hockey och skriver på för IFK Lepplax. Björn har också tidigare representerat IFK.s färger, senast säsongen 06-07 som c-junior, för Johannes är det premiär i föreningen, hans väg har gått både via Sport och Hermes i junioråren. Vi önskar Larsmo pojkarna välkomna till föreningen och hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete.

7.8.18
Sommarens stora värmebölja har rusat förbi och IFK.s representationslag har åter gått på is. Träningsmatcher är också på kommande och redan denna vecka ser vi laget i aktion på fredag 10.8 kl.18.30 då Muik står för motståndet i AW Arena.
Nya kontrakt har det naturligtvis också skrivits, Hasse Sundqvist kommer att bistå André som assisterande tränare. Rutinerade Jonny och Jonas Fagerudd samt Lars "Labben" Östman förlänger sina kontrakt. Också böderna Sundqvist Kim och Christoffer har skrivit på kontrakten, Christoffer som vi vant oss att spelat på center plats kommer troligen att spela som back. Joakim Lindqvist som tillbringade förra säsongen i det militära har också kritat namnet på kontraktet, också unga backen Viktor Hiltonen som debuterade i fjol som b-junior i rep.laget har skrivit kontrakt för säsongen. Helt ny i IFK är Sport fostrade målvakten Victor Wik, han har spelat de tre senaste säsongerna med Muik Hockey. Vi välkomnar Victor till laget och hoppas han får en givande debutsäsong i IFK!

28.05.18
ifk 7 1617ifk 17 1617Två till ur fjolårets framgångrika laguppställning signarade nya kontrakt, backen Fredrik Borgmästars och anfallaren Emil Mattsson klara för en säsong till i IFK Lepplax.
18.05.18

Representationslagets tränings säsong är igång  under Anré Smulters ledning och laget har också anmälts till Suomi Cup. Vi har med andra ord att se fram mot en spännande inledning redan i augusti när cuppen drar igång. Div.II serien grupp indelning är också klar och det blir tio lag i Keskimas grupp (3). SKV från Säinäjoki drar sig ur div.II, så våra motståndare i serien blir våra lokala konkurrenter Muik Hockey, Jeppis Hockey och IK Kronan. Malax IF, KoMu HT, Kurikka Ryhti, Hela-Kiekko, Alavuden Peli-Veikot och Lapuan Virkiä är de övriga lagen i gruppen. Hur serien spelas är inte ännu fastslaget men klarnar inom en snar framtid.

a smulter 30ifk1718 ifk 51 1617 ifk 43 1617 ifk 11 1617 ifk 33 1617 56ifk1718

De första spelarkontrakten är också signerade, förutom André Smulter som utöver tränaransvaret också spelar, så har också anfallarna Jens Östman och Janne Boström, backen Daniel Söderbacka och målvakterna Aleksi Vaskivuo och Christoffer Snellman förlängt sina kontrakt för ännu en säsong i IFK dressen. Anfallaren Samuel Lillqvist som redan förra säsongen som b-junior med framgång spelade i representationslaget har också signerat ett kontrakt för spel med laget kommande säsong.

André Smulter tränar IFK Lepplax 18-19

a smulter
André Smulter ny speland tränare för IFK Lepplax representationslag i div.II. Efter sex säsonger vid rodret med Muik Hockey repesentationslag, fem i div.II och en i Suomisarja är han verkligen insatt i nejdens hockey. Han tar över efter Hasse Sundqvist som förtjänstfult axlat tränar sysslan de senaste säsongerna för laget och avanserat till div.II och visat att IFK hör hemma där.

Vi önskar André välkommen till föreningen och hoppas han kommer att trivas!

ÖT om nya tränaren!

Extra information

IFK Facebook