Div.II matcher

 

ifklogo   vs.  virkia
IFK Lepplax
      VIRKIÄ

 

Lördag 20.10 kl.15.45 

 

ifklogo   vs.  helakiekko logo
IFK Lepplax
       He-Ki 

 

Söndag 21.10 kl.15.45

inträde 8€, studerande och pensionärer 5€.
säsongskort gäller och kan köpas i biljetkassan!

    
  

Redan nästa lördag o söndag 20 och21.10 två hårda hemma matcher att se fram emot. rosabandIFK Lepplax representationslag kommer att spela med ROSA BANDET. Som spelarna har på bröstet på nya hemma spelskjortorna.
Vi kommer att ha ett stort lotteri båda dagarna lördag o söndag. Där av varje såld lott går 1 € till Rosa bandet insammlingen .
Finns även band att köpa i billjettkassan
Så alla runt laget försök att få så många ni kan till matcherna och stöd oss i Kampen mot cansern och medel till forskningen mot cansern

IFK LEPPLAX LAG CAPTEN UTMANAR  HELGENS MOTSTÅNDARE 20.10 LAPUAN VIRKIÄ OCH 21.10 HE-KI FRÅN KAUHAVA ATT GÅ MED I KAMPEN MOT CANSER

LAGLEDNINGEN / CAPTEN LARS ÖSTMAN

6.10
87ifk1718Glädjande nyheter, Filip Lindgren som var en av föra säsongens tongivande spelare och radarpar med Joachim Sundsten har kommit så långt i det militära att han anser sig kunna komma med i ishockyn igen. Militären stör förståss träningarna ännu en tid men kontraktet undertecknat o klar för match mot IK Kronan.

5.10
Isak Carlén från Luleå har denna vecka visat upp sig på ett tray out kontrakt. Om detaljerna hinner ordnas är det också tänkt att han spelar båda matcherna i helgen mot IK Kronan och APV (Vilket inte lyckades!). Isak är 22år spelar på backposition med right klubbfattning. Senaste säsong spelade han GMHL seien I Canada

18.9
joaEn stor pusselbit i lagbygget faller på plats i och med att Joachim Sundsten signar kontraktet för inkommande säsong. Joa spikade förra säsongen 40 poäng på 27 matcher i div,II serien, 13 mål och 27 passningar. Med det var han lagets näst bästa poänggörare efter Jens Östman som toppade interna poängbörsen med 48 poäng, 21 mål och 27 passningar på 24 matcher. Även unga Tony Nygård kontrakt klart, Tony återvände i fjol till fostrarföreningen efter spel med Jeppis och Hermes. Han spelade med B-juniorerna och debuterade också i div.II med två matcher med representations laget.

sasongkort1 18 19IFK Lepplax säsongskort finns nu till försäljning, pris 70€  Kortet gäller för IFK Lepplax representationslagets matcher säsongen 2018-19, förutom eventuella slutspelsmatcher. Kortet berättigar också till egen kaffeservering i Club rummet under matcherna!

Du kan köpa ditt kort i AW Arenans café, av lagets spelare eller i biljettkassan inför hemmamatcher!
Du kan också beställa ditt kort här!

Extra information

IFK Facebook