Laget

21.08 En viktig pusselbit faller på plats iomed att David Lindgren signerat kontraktet med IFK för denna säsong.

17.08 IFK Lepplax är väldigt stolta och glada för att Joachim Sundsten och Filip Lindgren  väljer att skriver under kontrakt för denna säsong  med IFK Lepplax. Båda spelade senaste säsong i Muik Hockey där de var ett svårstoppat radarpar som plockade poäng nästan i varje match, Filip stod för inponerande 33 mål och 49 passningar på 49 matcher medan Joachim stod för 19 mål och 31 passningar på 50 matcher. Joackim har också tidigare spelat i IFK som kan räknas till en av hans fostrarföreningar. Filip, som är lillabror till David Lindgren  som ju var IFK,s poängmässigt effektivaste back senaste säsong, har Jeppis Hockey som fostrarförening men har också A-SM liga med Vasa Sport på meritlistan.
Vi önskar pojkarna välkomna till IFK Lepplax och laget!

10.08 Också anfallaren Lars Östman har beslutat sig för ännu en säsong med IFK.

09.08 Anfallaren Jonny Fagerudd backen Daniel Söderbacka och målvakten Christoffer Snellman förlänger sina kontrakt. Också Benjamin Gäddnäs återvänder efter en säsong med Jeppis Hockey.

04.07 Kent Sundström har skrivit under kontrakt för spel med IFK Lepplax. Kent hemma från Lepplax är född -95 och har hållit till i bolagserien med Sundströms de senaste säsongerna. Kent är anfallare är snabb och rörlig på skridskorna, har dessutom "spelöga" och ett bra skott. Han vill nu ta steget upp till div.II hockeyn och det skall bli intressant att följa hans framfart på isen.
Vi önskar # 81 Kent välkommen till IFK Lepplax och laget!

31.5 Nu också klart att backen  Fredrik Borgmästars och anfallaren Christoffer Sundqvist förlänger sina kontrakt.

23.5 Lagbygget i full gång inför stundande div.II säsong och nu är första kontrakten klara. Hasse Sundqvist axlar ansvaret som ansvarig tränare ännu en säsong. Backarna Filip Lund, Christoffer Finholm och Jesper Björklund samt anfallarna Jens Östman och Emil Mattsson förlänger sina kontrakt. Målvakten Aleksi Vaskivuo skriver på för IFK Lepplax. Han spelade den senaste säsongen i Los Bombers men har div.II rutin då han vaktat buren för Jeppis Hockey, som också är hanns fostrarförening, i tre säsonger. Vi önskar Aleksi välkommen till laget / föreningen och hoppas han skall trivas!

Extra information

IFK Facebook