Div.II matcher

 

ifklogo   vs.  virkia
IFK Lepplax
      VIRKIÄ

 

Lördag 20.10 kl.15.45 

 

ifklogo   vs.  helakiekko logo
IFK Lepplax
       He-Ki 

 

Söndag 21.10 kl.15.45

inträde 8€, studerande och pensionärer 5€.
säsongskort gäller och kan köpas i biljetkassan!

    
  

 

9.9.18
ifk 91 1617 1Förstärkning på tränarbänken. Jonny Åsvik ansluter till tränarteamet, hans uppgift kommer i första hand att handla om matchcoachning. Jonny har de två sebaste säsongern varit en av lagets ledande spelare och även kapten så han känner laget väl. Önskar Jonny välkommen tillbaka i laget och hoppas han kommer att trivas i sin nya roll!

17.8.18
Bröderna Johannes och Björn Lindgren bryter i samförstånd sina kontrakt med Jeppis Hockey och skriver på för IFK Lepplax. Björn har också tidigare representerat IFK.s färger, senast säsongen 06-07 som c-junior, för Johannes är det premiär i föreningen, hans väg har gått både via Sport och Hermes i junioråren. Vi önskar Larsmo pojkarna välkomna till föreningen och hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete.

7.8.18
Sommarens stora värmebölja har rusat förbi och IFK.s representationslag har åter gått på is. Träningsmatcher är också på kommande och redan denna vecka ser vi laget i aktion på fredag 10.8 kl.18.30 då Muik står för motståndet i AW Arena.
Nya kontrakt har det naturligtvis också skrivits, Hasse Sundqvist kommer att bistå André som assisterande tränare. Rutinerade Jonny och Jonas Fagerudd samt Lars "Labben" Östman förlänger sina kontrakt. Också böderna Sundqvist Kim och Christoffer har skrivit på kontrakten, Christoffer som vi vant oss att spelat på center plats kommer troligen att spela som back. Joakim Lindqvist som tillbringade förra säsongen i det militära har också kritat namnet på kontraktet, också unga backen Viktor Hiltonen som debuterade i fjol som b-junior i rep.laget har skrivit kontrakt för säsongen. Helt ny i IFK är Sport fostrade målvakten Victor Wik, han har spelat de tre senaste säsongerna med Muik Hockey. Vi välkomnar Victor till laget och hoppas han får en givande debutsäsong i IFK!

28.05.18
ifk 7 1617 ifk 17 1617Två till ur fjolårets framgångrika laguppställning signarade nya kontrakt, backen Fredrik Borgmästars och anfallaren Emil Mattsson klara för en säsong till i IFK Lepplax.
18.05.18

Representationslagets tränings säsong är igång  under Anré Smulters ledning och laget har också anmälts till Suomi Cup. Vi har med andra ord att se fram mot en spännande inledning redan i augusti när cuppen drar igång. Div.II serien grupp indelning är också klar och det blir tio lag i Keskimas grupp (3). SKV från Säinäjoki drar sig ur div.II, så våra motståndare i serien blir våra lokala konkurrenter Muik Hockey, Jeppis Hockey och IK Kronan. Malax IF, KoMu HT, Kurikka Ryhti, Hela-Kiekko, Alavuden Peli-Veikot och Lapuan Virkiä är de övriga lagen i gruppen. Hur serien spelas är inte ännu fastslaget men klarnar inom en snar framtid.

a smulter 30ifk1718 ifk 51 1617 ifk 43 1617 ifk 11 1617 ifk 33 1617 56ifk1718

De första spelarkontrakten är också signerade, förutom André Smulter som utöver tränaransvaret också spelar, så har också anfallarna Jens Östman och Janne Boström, backen Daniel Söderbacka och målvakterna Aleksi Vaskivuo och Christoffer Snellman förlängt sina kontrakt för ännu en säsong i IFK dressen. Anfallaren Samuel Lillqvist som redan förra säsongen som b-junior med framgång spelade i representationslaget har också signerat ett kontrakt för spel med laget kommande säsong.

Extra information

IFK Facebook