hornSolKat

Säsong start med Katternö Ice Camp XIV 16-19.7 2017 i Anders Wiklöf Arena 

awsod

 

 

 

Program/ohjelma (V1)!  Deltagarinfo/Osallistuja Info!

Kom och starta upp din ishockey

Kom och starta upp din ishockeysäsong med vårt populära sommarläger i Anders Wiklöf Arena i Bennäs, det blir i år det fjortonde året i rad som IFK Lepplax ordnar ishockey sommarläger. Planerad gruppindelningen enligt följande 03 o äldre, grupp för de som verkligen tänker sattsa på ishockey tränas av Ishokeyförbundes tutortränare Robert Salo. 04/05, 06/07 och 08 födda o yngre. I  03 o äldre kan 24 spelare och 4 målvakter delta i övriga grupper kan 30 juniorer delta plus målvakter.
Målvakter har samma förmån som tidigare att de som deltar i Gold In The Net målvaktslägret, som hålls i samma ishall 9-13.7, att de inte behöver betala deltagaravgiften till detta läger.
Deltagaravgiften är 220€ för 03 o äldre, 200€ för 04/05 och 06/07 och yngsta gruppen som betalar 180€. Deltagaravgiften faktureras i början på juni till den adress du uppger i din elektroniska anmälning som du skickar genom att fylla i anmälningsformuläret här! Avbokningsavgift är 20€ fram till 1.6 därefter 50€. I deltagaravgiften ingår, t-shirt, 2x50min istid /dag, trevliga aktiviteter mellan ispassen, lunch o mellanmål varje dag.
Vi erbjuder även ett inkvarterinspaket för 100€ innehållande övervakad övernattning i skola, kvällsaktivitet, morgonmål och middag!
Mera info Keijo Mäkitalo 044 5674850 eller

8.6 Ännu finns platser kvar i alla grupp!

Tony Sund och Robin Salo
sport bild

Tonyot bild Sund och Robin Salo båda Ligaspelare i Vasa Sport gästar Katternö Ice Camp. Båda har många år deltagit KIC, först som deltagare och senare som grupptränare. Lägret har varit en naturligt och viktigt del av deras sommartärningsupplägg genom junioråren. Nu har du också möjlighet att komma och träffa dem och höra deras erfarenheter!

Nytt i år syntetkonstis och liksom tidigare år är Jannen Kone på plats om utrustningen behöver kompletteras!

katterno    jannenkone

 

Extra information

IFK Facebook